Alya05 aliimraan Zeyd bin Hârise (Arapça: زيد بن حارثة; d. 581 - ö. 629), İslam peygamberi Muhammed’in özgür bırakılmış kölesi ve evlatlığı olan sahabedir. Kur’an’da ismi geçen tek sahabedir. (33:37).
ArasMom__ aliimraan Aras ☺️ 18 haftamda net karar vermiştim çok ısınmıştım bu isme şuan 6 ay 20 günlük 🥰
yesimyayla ArasMom__ benimde aras garanti ama yiğit aras mı selim aras mı kerem aras mı karar veremedim 😂
prinkle aliimraan Ömer ismini bir kez daha düşünün derim çevremde ne kadar varsa hepsi sıkıntılı problemli insanlar özellikle evliliklerinde ve karakteristik yapıları çok zor oluyor
Deletedmom_297 aliimraan alparslan aslında çok güzel ama o kadar çok konuluyorki her şehirde en çok koyulan isim olmuş benim apartmanımda bile 2 çocukta var 😂
aliimraan hizlivecocuku benim kızımın ismi Anisa belki beğenirsin 😂şu ana kadar kimse de duymadım çünkü kimse bilmez bu ismi duyan şaşırıyor 😂
hizlivecocuku aliimraan anlamı ve tınısı güzel fakat önceliğim türkçe kökenli olması o yüzden bulmakta çok zorlanıyorum