HappyMom Sadece indirim ve kampanya duyurusu paylaşabilirsiniz. 🛍️ En çok tercih edilen 💜 kampanyalı ürünlerimiz: https://ty.gl/dxsjg1dyc1n0e
cizgilidefter HappyMom ebebekte aventler indirimdeydi. Biberon ve emzik bekleyenler alabilir, tüm online alışveriş sitelerinden de daha uyguna geliyor. Birde 1000tl üstü aktivite önlüğü hediye
rahime6 HappyMom kızlarr n11 uygulamasında ilk siparişe özel 400 TL’ye 200 tl indirim yapıyor ( reklam yapmış gibi oldum 😅).
kirac Ben lansinohun ikili süt sağma makinasını aldm . Eller serbest olanı . 4600 e geldi . Bebek çeyiz sarayı sayfasından . Diğer sayfalarda bin lira daha fazla
Mhilal55 Hepsiburadadan mustelanın setini aldım 1200 küsüre baya baya indirimliydi içinde şampuan , bebek yağı, göğüs balmı ve pişik kremi var ihtiyacı olan bakabilir 🥰
Minik_incim Hepsiburada da mustelanın seti şuan Dermojet satıcısında 1029 lira, ben az önce 1072 ye aldım 🥲
Nfs_bebe_ N11de yeni kayıt oluşturanlara 400 tl ye 200 tl indirim sağlanıyor ben farklı hesaplardan bakım kremlerini hep 200 küsüre aldım ve 1000 tl ye 300 tl indirim veriyor o şekilde kiwi nin süt sağma makinesini 550 tl ye philips avent cam ikili biberonu 778 tl ye aldım
betulco Cigit markasının kalın battaniyesi ve dört kat müslin battaniyesi çok öneriliyordu onlardan aldım cidden çok yumuşak ve kaliteli geldi tavsiye ederim indirimli hali ile almak en güzeli
betulco Çocuk akademinin kitapları da 3al 2 öde indiriminde 39/40₺ ye gelmişti arada indirime giriyor onlarda öneriliyor
betulco Burun aspiratörünü de eczane gibi yerlerden almak yerine trendyoldan 200küsüre alabilirsiniz 3bin küsürdü sorduğumuzda
betulco Wifi gerektirmeyen kamera da çok indirime girdi satıcı ismini unuttum ama Trendyolda daha ucuzdu önceden aldığım için ben pahalıya aldım siz pahalı almayın ihmdmdkd
betulco My rabbit leke çıkarıcısınıda büşra öğün bacımın tavsiyesiyle aldım şu an hala indirimde 319₺ gibi bir fiyatı vardı