gizemseker Kızlar hamileyim ve göğüs ucum yok. Göğüsleri yeni oluşmaya başlayan kızlar gibi düşünün ucunu😂 Doğuma kadar oluşur mu? Oluşmazsa da emziremeyeceğimden korkuyorum. Benim gibi olanlar var mı?
desertbird gizemseker hiç merak etme çıkıyor doğuma yakın çıkmazsa da mutlaka emzirme desteği al yoksa emzirme sürecinde çok zorlanırsın
cdss gizemseker 8 aylık oldum hala öyleyim göğüsüm de küçük aynı zamanda , ebebekten uç çıkartıcı aldım pompa da alacağım inşallah faydasını görürüm
Cacaege nive oynayınca doğumu tetikleyebilir dokunmamak lazım gizemseker hiç merak etme süt dolunca büyüyor benimde yok birde göğüs kalkanı al o hem yara olmasını önlüyor hem nemli tutuyor hemde büyütüyor ucunu
3kedili2bebekli gizemseker ben 16 ay emzirdim ve sagdim hatta hala emziriyorum bebelerim 23 aylık ve hala göğüs ucum yok hala yok 3. Bebemi dogurcam yine olmayacak sorun etmiyorum süt de oluyor hemsireniz iyiyse silikonsuz da emiyorlar ☺️
nive Ayından sonra muhakkak elinle çıkarmaya çalış ve sürekli nemlendir göğüs ucu kremiyle yoksa bebek doğduğunda mahvolursun Benimde yoktu ilk kızımda yaşadım kimse bana ne yapmam gerektiğini söylemedi mahvoldum 6 ay boyunca gogus ucum yaraydi kanayarak kızımı emzirdim acısı tarif edilmeyecek kadardı başka onerimde doğduktan sonra şırınganin ucunu kes vakumlu yerini ters çevir göğüs takip çek göğüs ucunu çıkartıyor çok faydalı bebek hem meme reddi yaşamıyor bende o kadar yara olmadan göğüs ucun çıkıyor
aprilbaby gizemseker benimde öyleydi doğum yaptım hastanede bebek tutamadı hemen doktorum silikon uç aldırttı eşime öyle emzirdim 4 ay sonra kendi emebildi sizde öyle yaparsınız tutamıyor diye bırakmayın silikon uçla alışıyorlar