Bu güne kadar pek dert etmemiştim hep kendimi motive ettim birşey yoktur diye detaylıya da girdim 23 te sorun çıkmadı çok şükür güzel ilerliyoruz tek sorun bebeğimin hareketleri 2. Gebeliğim hareketleri çok az tatlı çikolata vs yiyip yan yatıyorum etsin diye yok keyfi isterse günde 2 veya 3 defa ancak atıyor sert atmıyor onda da ilk gebeliğimde oğlum karnımın bi tarafından çıkacak gibi o tarafa giderdi hissederdim burda diye kaç haftalıktı tam hatırlamıyorum gerçi ama bu bebeğim niyeyse çok hareketsiz ve yavaş tekme atıyor plesanta ön duvarda dedi doktor ondan mı kaynaklıdır kaslarında bir sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyorum içim içimi yemeye başladı her bebek aynı olmaz derler ama bu biraz fazla hareketsiz sanki korkuyorum internette sma yok gevşek bebek sendromu falan yazıyor sizin bebekleriniz nasıl detaylıya girdiğimde söyledim doktora hareket az diye kafasını kolunu hareket ettiriyor ayağını ama pek hareketli değil ama sorun yok sakin bir bebek olacak gibi dedi ne yapmam lazım niye böyle karnımı okşuyorum bazen dürtüyorum karşılık küçük bir tekme başka yok niye bu kadar hareketsiz