Mutlu_E hep olumlu şeyler düşünün inanın çok etkisi var stres yapmayın hiç bir şey için. Ben rahim filmi çektirdiğimde kendime söz vermiştim bu benim için bir fırsat eğer bir tıkanıklık varsa da rahim filmiyle bir miktar da olsa açılma ihtimali oluyor tüplerin. Benim çok şükür tüplerim açık ve sağlıklıydı sadece evlendiğimde bir enfeksiyon geçirmiştim o hafif bir tıkanıklık yapmış çok az miktarda. Ama hep iyi şeyler düşündüm bu kez olacak dedim . Bütün olumsuzlukları attım kafamdan evimle meşgul oldum her gün kendime oyalanacak bişeyler çıkardım eşimin benim bütün kıyafetlerini baştan aşağı yıkadım ütüledim (aman bunu yapmayın deli ediyor adamı bir anda hırs yapınca ütüler 😅) sonra o ay eşimi daha çok sevdim sadece sevgiyle yaptım her şeyi çocuk olsun diye değil. Ertesi ay 31 aralıktı eşimle tanışma yıldönümümdü. Sabah bir rüya gördüm uyanır uyanmaz niyeyse test yapasım geldi birden bire . Veee sonuç aşırı duygusaldı. Benden sana tavsiye arkadaşım eşinin kendinin değerini bil kendini yıpratma ve rahat ol düşünme akışına bırak inan oluyor 😇 uzun yazdım hakkını helal inşallah rabbim eeeen kısa zamanda evlat verir sanada ❤️