cheery Kızlar raporsuz tüp bebek tedavisi görenler ilaç fiyatları nedir bilgi verir misiniz. Doz doz değişir tabi ama takribi ne kadar tutar siz ne ödediniz
buse76 cheery 35 ilaçlar tuttu hala da alıyoruz ilaçları ama pahalı değil 400 500 bittikçe alıyoruz yumurta büyütme sürecince ki iğneler pahalı gonalf özellikle 11 bin iki tane kullandım ben kimisi 3 de kullanıyor o sana bağlı
rapunzel33 cheery bızım bır tanıdık yaptırdı üçüncü denemesı 300 cıvarı dedı o Nıye pahalı soyledı acaba
seynepon Kişinin durumuna göre ilaç fiyatı dozdan dolayı değişir ama 35 ile 70 bin arası tutuyor en pahalıları Opu öncesi yumurta büyütme ilaçları, transfer ilaçlarımın çoğu aile hekiminden yazdırılıyor daha uyguna geliyor
Miniminibirler cheery 3 kutu gonalf 900 iki tane gonapeptyl bir tane ovitrelle ye toplam 32 gibi bişey ödedim. Transfer aşamasında kullanılanlar daha uygun sanırm daha o aşamaya geçemedik. Ama en pahalı aşama büyütmede kullanılan iğneler denildi bana
ghostty cheery tedavi aşamasında yaklaşık 60 bin tl ilaçlara gitti. Transferden sonra pozitif sonrası 12. haftaya kadar da iğne ilaç kullanmaya devam. Bir bu kadar daha tutuyor sanırım hesaplayamadım.