beyzzsenturkkk Merhaba canım. Eşim sınıf öğretmeni. Bize de o getirdi. Okulunda yada kendi sınıfında vardı bilmiyorum. Ama bir baktım oğlum kaşınıyor. Hiç farketmedim. Annem farketti bit olduğunu. Sık bir tarak vardı onlarda. Saçına bir sürdü. Canlanmış bir sürü bit çıktı. Şok oldum. Bende de sirke idi, başlangıç aşamasındaydı yani. Eşime söyledim. Tarağı onunda başına sürdüm koca koca canlanmış bir sürü bit. Dedim okulda çok olur. Biz evdeyiz. Muhtemelen sen getirdin eve. Bende daha başlangıçta olduğuna göre kesin sensin dedim. Ben ilkokulda hiç olmamıştım. Çok gücüme gitti. Çok üzüldüm. Sonra hemen bit spreyi, şampuanı ve tarağı aldık. 3’ümüz de kullandık. 1 hafta içinde geçti. Şampuanı banyoda saçına sürüp köpük yapıyorsun, biraz bekleyip kutusunun içinde mutlaka tarakta oluyor. Tarak ile tarıyorsun saçını. Spreyi de gündüz kuru saça sıkıyorsun. Tarak sık olduğu için saç derilerimiz kıpkırmızıydı. Ağrıyordu artık taramaktan. Oğlum ağlıyordu saçını banyoda taradığımda. 3 yaşındayken olmuştu bu arada şuan 4 olmak üzere. Oğlum bu kadar küçükken bitlendiği bende hiç şu zamana kadar bitlenmeyip 27 yaşında bu durumu yaşadığım için çok aşırı üzülmüştüm. Eczanede bulabilirsin bit için sprey, tarak, şampuan falan. Zaten set olarak satılıyor. Hamile olduğun için bir danış kullanmadan önce. Ama eşin ve çocuğun çok aşırı küçük değilse kullanabilir. Çok geçmiş olsun. ❤️🩹