Nayan Silaaaamom2025 inşallah sanırım nişanım geldi içim rahat değil acile gidip göstereceğim eğer yatırırlarsada yatacağım en azından hastanede olurum
Nayan Silaaaamom2025 evet gittim tekrar çatı muaynesi oldum açılmam hala aynı ama sancılarım varmış yatış verelim dediler istemedim evde egzersiz yaparım hastanede beklemkten iyidir sancılar şuan pek rahatsız edecek kadar gelmiyor evde geçirmeyi istedim şimdilik böyle bakalım hayırlısı
Silaaaamom2025 Nayan sıcak suya otur bide activating labor yap inşallah açılma olur evde geçirmek en iyisi 🥰
Nayan Silaaaamom2025 vallaha dayanamadım sancılara acile geldik yatış yaptılar dayanamıyorum korkutmak gibi olmasın ama acayip zorlanıyorum Allahım kolaylık versin inşallah
Silaaaamom2025 Nayan zordur tabi canımızdan can çıkacak 😥 ama birkaç saat sonra geçecek bitecek öyle düşün 💕 şimdiden geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah 🩷
Nayan Silaaaamom2025 geçmiyor canım gece 1 den beri sancum var açılmam yok 1 gram uyku uyuyamadım sezeryandan korkan ben n olur sezeryana alın diye yalvarıyorum tesmen bide suni filanda değil kendi sancım olduğu halde dayanılmaz
pamukayhn Nayan benim doğumum normal başlamıştı suni sancı da aldım kendi sancımda vardı bana sorarsanız riske atmayın çünkü açılma olmayınca olmuyor o kadar suni sanciya rağmen açılmam olmadı ve sezeryan ile aldılar bebegımi
Nayan pamukayhn bana suni vermediler daha ama kendi sancılarım maaf etti gece 1 den beri sadece yarım cm açılmam olmuş artık dayanamıyorum
Nayan Silaaaamom2025 ah keşke yapılabilse canım öyle bi ağrı ki yürütmüyor bile eve git dedi burada durma evde rahat rahat sancını çek dedi suni vermeyelim dedi evime gideceğim duşa orada girerim
Silaaaamom2025 Nayan nasıl bi ağrı tam nerelerde bende de şuan var gibide saatte bir geliyor anlayamıyorum
busraaa69 Nayan pilates topunda hareketler edebilirsin. İntenetten bakıp ben öyle etmiştim bacakların açık açık yerde yürüme yap . Elle yer sil. Kabe hurması ye günde 2 tane yürüyüş , merdiven in çık. Ben böyle yapmıştım suniyle 3 saatte doğum yaptım.
Nayan busraaa69 ya sanırım ben çok kasıyorum ondan açılmam olmuyor zaten hemşire göndermedi duşa girdim burada rahatladım
Nayan Silaaaamom2025 yani nasıl desem anlamamak imkansız canım o kadar şiddetli gelip birden geçiyor 1 dkk filan sürüyor ama sen o 1 dkkda kıvranıyorsun desem yeri
Havin49_ Nayan bence kabul etmelisin çinkü bazı insanlr ne yapsa da kendi açılmadı olmuyor mesela ben 36 haftadan 39+5 e kadar 1 cm de kaldı o kadar yürüyüş hurma gemek squat yapmak vs suyum gelince gittim hala 1 cm 8 saat sancı çektim 2 cm ye yükseldi baktılar yok hani kendi sancımla olcak bişey değil suni verdi 8 saat de suni çektim öyle doğumum oldu en başta suni verselerdi doğumum 8 saat süreceğine 16 saat sürdü malesef
Nayan Havin49_ yok yatıyorum zaten benimde 1 ,5 cm olmuş dedi kasma kendini dedi suni vermeyiz daha kendi sancını çek dedi duş aldıö rahatladım kesinlikle hateket yapmak lazımmış bir iyi geldi
Silaaaamom2025 Nayan ya benimde adet gibi sancılarım oluyo da anlayamıyorum yine gerçek mi yalancı mı