doguka İyi akşamlar adetten 10 gün önce üç gün üst üste ilişki yaşadım o ilişkinin üstünden 5 gün geçti midem bulanıyor belim ağrıyor kasıklarım agırıyor test yaptım negatif sizce var mıdır bebeğim
bebeklerim__ doguka daha 5.gun se bile bunları yaşaman imkansız. Suan tutunma surecindedir. Sanirim psikolojikmen yasiyorsundur. İnşallah vardır insallah eger devam ederse kan ver
babymom2026 doguka 5 gun cok erken iliski üstünden en az 11 ve 12 gün geçmeli test icin psikolojik hissettin bence ben bile 11 12. gün öğrendim hamileliğimi
irmairma doguka ayın 9-10 gibi erken gebelik testi yapsan belli olur , adeti beklemen daha doğru olmazsan hemen gider kan verirsin, şuan belirti olması imkansız gibi😌
bebeklerim__ doguka gecikince yapman daha. Net olur tabiki. Eger bekleyemem diyorsan 1 hafta sonra kan ver kanda cikar büyük ihtimal 💛
doguka bebeklerim__ daha önce düşük yaptım ondan biraz sabırsızım inşallah bebeğim olur beklerim 13 gün yeterki gelsin 🥲 teşekkür ederim mesajın için ❤️
adatuna doguka daha çok yeni olsa bile belirlirti olmaz şuan bulantılar felan 6-7 hafta sonra başkıyor Yumurtlama gününüzden yani ilişkiden 12 gün sonrs test yapabilirsiniz
[silindi] Bende biraz beklemeni öneririm bazen hemen kan da veya idrar da belli olmuyor regl günü geçmesi daha iyi sonuç verecektir herşey gönlünce olsun
zfrnemos doguka ben catlatmadan sonra hamıle kaldım aynı belırtıler vardı ama ılac etkısıylede olmus olabılır bende. mıde bulantısı belkı stresten cok dusunmekten olabılır 7 gun sonra tekrar test yap veya kan ver hamılelık belırtılerı bazen gec baslıyabılır bazen erken baslıyabılır insallah bebiş vardır
irmairma doguka negatif düşünme canım hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah🌸 bu bekleyişler hem heyecanlı hem zor oluyor işte.