baharbahce27 Dmlirmak Mersin şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum bilginiz varsa yazabilir misiniz
Dmlirmak baharbahce27 valla bacım bende daha dogurmadim hayırlısıyla bende orda yapacam bilgim yok normal doğuma zaten ya ebe giriyor ya nöbetçi doktor giriyor sezeryan olursa sabit bir doktor yapiyor diye biliyorum yani kontrole gittigin doktor gün veriyormuş
baharbahce27 Dmlirmak hangi doktora gidiyorsunuz peki, bende şehir hastanesinden devam etmek istiyorum ama doktor seçiminde kararsızım
Dmlirmak baharbahce27 İlknur çamı öneriyorum ama maalesef ben bir kaç kere randevu bulabildim sonra bir çok doktor denedim en son ramazan Ali Kılınçta kaldım oda iyi doktor tatlı dilli eger İlknur hanıma bulamazsanız ramazan Ali de iyi ben memnunum doktorumdan güzel ilgileniyor
baharbahce27 Dmlirmak yaaa öyle mi benimde kafam çok karışıktı doktor ve hastane konusunda teşekkür ederim cidden. Yarın gideceğim ama bahsettiğiniz iki doktora da randevu bulamadım. Bulduğum ilk fırsatta giderim inşallah
Dmlirmak baharbahce27 rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Ama dediğim gibi bulursan mutlaka önce İlknur cama git alanında şehir Hastanesi’nde en iyi doktor diyebilirim. Ramazan hoca da tatlı dilli bir hocadır rahat edersin
baharbahce27 Dmlirmak dün Fatma Gürlek hocaya gittim o da iyiydi ilgili bir hocaydı, anladığım kadarıyla devlette doğum yapınca zaten seçenek yok, herhangi bir ebe giriyor Şansımıza kalmış yani
Dmlirmak baharbahce27 evet şansımıza kalmış orası ama işte Allah göstermesin de herhangi bir durumda sezeryan mecburisi olursa en azından güvenip kendini rahat hissedebilecegin bir doktorun olsun önemlisi o herşeyi bu süreçte düşünmek zorundayız maalesef ki Rabbim hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin 🤲❤️