katre1 Selam 16+4 haftaligiz 🌸 14 haftalıkken asistan doktor erkeğe benziyor dedi ,16 haftada uzman doktor kız dedi 🥹 şu an emin olamıyorum var mı böyle olan ?
Bebegimlee katre1 benimde öyle önce erkek sonra kız tekrar erkek sonra tekrar kız dediler ben şu an 34+3 haftalığım ve doktorlar bu saatten sonra göstermez kendini diyor velhasıl cinsiyet doğduktan sonraya kaldı hiç bisey almadım resmen bi kaç beyaz tulum zıbın battaniye dışında 😆🫢
Zeynepefem katre1 bebce uzmanın dedigi doğrudur yaa ama yine de hiç belli olmuyor bugünde bi arkadaşıma erkek demişler 19 haftada şimdiye kadar kiz biliyorduk nasil oluyor bu gercekte cok şaşırtıcı ya
Eyllo Benim de 12 de kıza benzettiler 16 da net kız dediler 20 de detaylıya girdim sürpriz bebeğim erkek :) şaka gibi bizde şoku zor atlattık … siz detaylıya girmediniz mi acaba
[silindi] Eyllo doktorum önce banada kız dedi geçen gün gittim bu kız değil dedi erkek de şuan demek istemiyorum dedi fkenfefke tekrar değişebileceğini düşündü. 2 hafta sonra tekrar gel dedi bir daha bakıcak
rvsss simssmom1 görmedik tahmini söyledi 16. Haftada bacak arası gördü ama %100 diyemem dedi baska dr da kuza benziyor dedi ben hala kararsızım
-2024 Benim 32 .haftaya kadar erkek denildi 32 denn sonra başka doktora gittim kız olduğunu öğrendim 🫣😂
-2024 simssmom1 Evet maalesef 😂😂Demekki kordonu hep pipi sandinlar yada doktorum diyorki kiminin çok dışarda oluyor onunda pipi zannediyorlar ikili taramada ilk erkek denildi hatta bak annesi pipisi diye bana da gösterildi
Seda_nur4760 katre1 14 haftalıkken erkeğe benziyor daha erken net değil 1 ay sonr agel dedi 1 hafta sonra randevu aldım bakalım
Mara1 Şu an 17 haftalığım, 15 gün önce gittiğimde sordum erken şu an dedi bende saldım detaylıyı bekliyorum, çevremden habire soruyorlar hala belli olmadı mı diye 😁 ay garanti olsun diye sabrediyorum valla kendi sabrıma da şaşırıyorum artık 🤭
ilaydarabiaoz katre1 ben ben ben 18. Haftada kesin kız dediler detaylı USG felan 28. Haftada şak kocaman bir erkek 😂
[silindi] babylove_33 12 haftalıkdı şimdide 14. Haftama girdim işte şimdide erkeğe benziyor ama ortada kesin birşey yok dkkddjd 2 hafta sonraki kontrolümde belli olur diye düşünüyorum