namkol1 Otuzarti3 60 iyi bence bana vanda bir klinik 140 bin tl dedi Nitekim tehlikesinden dolayı vazgeçtim ama fiyatlar çok ucuk ssvd de
namkol1 Otuzarti3 sizin için baktım hepsi özelde Vitale hastanesine sorun bir orası kaç diyecek bakalım geneli vitaleden doktorların
aysguny Bende ssvd istiyordum fakat akrabamız kadın doğumcu ve çok riskleri olduğunu söyledi hiç riske atma dedi şimdi siz birde özelde yapacaksınız özelde parayı alırlar son anda sezeryana da alabilirler paranız boşa gider
Otuzarti3 aysguny Yani ben araştırdım da 3 ve sonrası sezaryen daha riskli birde kişiden kişiye değişiyor bu ssvd olayı
Otuzarti3 Bebegimlee Zeynep kamili duydum sadece devlet olarak ben acaba burada var mıdır merak ettim
namkol1 Otuzarti3 Yani fiyatlar çok yüksek demek istedim kaç yere sordum 100 ve yukarısı hep. Ssvd olunca fiyat uçuk
aysguny Otuzarti3 bende çok araştırdım ama tanıdık bir doktorun böyle söylemesi benim için önemliydi eğer az daha az riskli olsaydı o şekilde yönlendirirdi
Bebegimlee Otuzarti3 Antalyayı bilmiyorum sizin için bakarım da ilçeler vs uzak mıdır siz bakın araştırın hatta birsezeryanhepsezeryandegildşr sayfasına bakın şnstagramdan orda bütün şehirlerde hangi hastane hangi doktor yazıyor bulursunuz
Otuzarti3 Bebegimlee Ben şuan kepezdeyim, Muratpaşa Konyaaltı vs düşündüm ama diğer yerler daha mı uygun olur dersiniz?
zynpdr Otuzarti3 bi arkadaş bakmış . Yoksa bende bakacaktım inşallahdenk gelir uygun bi fiyta iyi bi dr.
Otuzarti3 Ftsfts İnanılmaz fazla yani gerçekten herkes bu kadar veremiyor işte bu bile parasıyla Allah yardımcımız olsun