Camlicagizem Gebelikte midye zararlı mıdır yada yiyen varmı, yiyipte bişey yaşayan oldu mu? Dr yeme dedi ama nefsi köreltmek için 2 tane yedim ben bişey olur mu içimi korku saldı 2 taneden bişey olmaz heralde yani inşallah bileniniz varsa???😔😔
Nurrrrr Camlicagizem Doktor yeme demiş ama sen yemişsin yinede yediğin halde bişey olurmu diye soruyorsun bence 2 tane yedin ama bir daha yeme cünkü normalde önermiyorlar diye biliyorum canım korkma 👍🏻
Deletedmom667 Camlicagizem walla canım benımde canım istiyor ama ınan dogum yapmayı beklıyorum doktorum kesınlıkle yeme dedi
Metonya Camlicagizem yeme birdaha midye ağır metal içerdiği için doktorlar önermiyor bende çok sevmeme rağmen içeriğinden dolayı hiç yemedim canım da istemiyor
Depresif_polyanna Camlicagizem canım midyede cıva kurşun gibi kimyasallar bulunabiliyor. Dikkat et bundan sonra bence
Nihanak Midye denizin suzgecidir. Denizdeki pislikleri agir.metalleri suzer temizler. O yuzden de onerilmez. 2 aneden bisi olcagni sanmiorm ama bir daha yemeyin bence de 😊