GozdeKB Busranur_mnts doktorumada sordum ağızdan baş dönmesi yapar vajınal al dedi heralde bi sıkıntı olusturmaz yumurtlama takibine gidiyorum çünkü
Busranur_mnts GozdeKB doktor dediyse sıkıntı olmaz herhalde ağızdan baş dönmesi yapıyor ama yatarken kullanınca sıkımtı olmuyodu Dediğim gibi ilacın birazı vajinada kalıyor ilişkide ya da sperme etkisi olmazsa vajinal de olur doktor da vajinal demiş zatem
GozdeKB hilal858_ siz sanırım bebek düşmesin diye mi içtiniz ben gebelik planlıyorum onun için verdi doktorum
GozdeKB Busranur_mnts şimdi sabah akşam verdi aksam sıkıntı yok ayakta olmadığım için sabah nasıl olacak sürekli ayaktayım vajinal alırsam
Busranur_mnts GozdeKB öyle aşırı bi akıntı olmuyor yarım saat uzansan yeter kalktıktan bi süre sonra hafif sulu akıntı oluyo gün içinde de o kremsi kısmı akabiliyor günlük ped kullanabilirsin
Busranur_mnts GozdeKB gün içinde akıntı olunca çamaşır değiştirebilirsin kullanma dışarda vs olacağın zaman kullanırsın ıslaklığı olması da iyi olmaz günlük pedi değiştirirsin sık sık
bsraltnsy GozdeKB sadece iliski sonrasinda biraz yanma oluyor o kadar kesinlikle kayganlastirici veya farkli bisey kullanma gebelik icin onlar engelmis spermi geri atiyormus
Hzlkya samira555 evet herkesin durumu farklı olabiliyor başta benimde kanama alanı vardı onun için kullanıyordum sonra durumlar değişti doktorunuz size nasıl kullanmanız gerekiyor diyorsa öyle kullanın mutlaka geçmiş olsun
bsraltnsy GozdeKB canim ben de tedavi icin gebe kalmadan once vajinal gece 2 tane atiyordum rahim icin cok iyi korkma iliskiye engeli yok simdi 6 haftalik hamileyim cok sukur hala daha devam ediyorum
GozdeKB bsraltnsy evet yanma oluyor ve ilişki esnasında kuruluk oluyor sanırsam bu ilaçtan canım aynı durumdayız bebek oluşmasına yardımcı diye verdi daha önce hiç kullanmamıştım bir kızım var
GamzeKarakus GozdeKB Ben ağızdan alıyorum sersemleştiriyor ama diğer türlü beni rahatsız ediyor sabah akşam ağızdan 3 günde bir de iğnesini vuruluyorum
GamzeKarakus GozdeKB yani elimi oraya sokmak sonra gelen beyaz akıntı beni rahatsız ettiği için ağızdan alıyorum