hd_d Kızlar 4 ay önce kürtaj oldumm hamileyimm tekrarr🥲 rabbim isteyen herkese tekrarr nasip etsinnn🎀
Meral_63 hd_d rabbim sağlıkla kucagimza almayı nasip etsin inşallah bende kürtaj dan sonra hamile kaldım şimdi 30 haftalık hamileyim çok şükür her şey güzel geçiyor ama hep bi korku işte rabbim bebislerimizi korusun 🥹 kötü gözlerden kem gözlerden korusun
anneolmakisteyenben77 hd_d hayırlı olsun bende kürtajdan sonraki 5 ay sonra ilk denemede kaldım kürtaj sonrası daha kolay hamile kalınıyor demişlerdi inanmamıştım 😁😅
hd_d Meral_63 ayy sende sağlıkla kucağına al canım 🎀🤍 dediğin gibi şuan tekrar hamileyim ama yarınımızı bilmeden yaşıyoruz ne olacağı belli olmuyor hep bir korku hep bir korku bakalım gelen hersey allahtan 🐣🙏
hd_d anneolmakisteyenben77 hahaha inanirmsiin banada diyorlardı bende inanmıyordum bende tekte hamile kaldım senin gibi😅 bakalm hayırlısı muuuahhh 🎀🤍
Meral_63 hd_d Allah’ın izniyle inşallah BİSYE olmaz içini ferah tut bol bol dua et sadaka çıkar hep 🥹🙏🏼
hd_d penbe_karisi balım bide reglim 12 gün gecikti yani anca bugün gidebildim buguzden bu kadar gecikti aslında betam 7623 çıkmış normal mi fazlamı yüksek sence
Deleted33000 hd_d ayy canım ya sen emindin zaten hadi hayırlı olsun kan mi verdin evde test mi yaptin
hd_d Deleted33000 öyle emindim tabiki balım ama insan kan vermeyince acaba gecikti mi acaba duzensizlesti mi diye şüpheye düşüyor kan verdim bugün devlette 7623 çıkmış betam şükür 🤭