Mucizemiz4735 Tugceesma ben 22₺1 im bebeğimi pek hisetmiyorum bu aralar günde bir iki defa o da çok hafif bazı günler hissetmiyorum bile normal mı aceba 😐
Nur1989 Tugceesma sizinle günlerimiz aynı 💕 en son 21+4 te 452 gram dı sanırım cuma gidicem kontrole sizde durumlar nedir😃
mrsdoruk Tugceesma 21+2’deyim 18. Haftada ultrasonda 2 hafta önden gidiyor gözüküyordu. O haftadaki kilosu 400 gr boyu da 26 cmdi
Tugceesma Mucizemiz4735 bende pek hissetmiyorum yani canım. Bianda atıp bi anda durabiliyor ama ultrasyomda doktor çok hareketli diyor
Tugceesma Nur1989 benim 20+ 4 373gramdı doktor bir gün önden gidiyor dedi sence normalmi kilosu yok sa azmı bana az gibi geliyor
Htckrt Biz de 19+5te gitmiştik 325 gramdı. Yüzünü göstermeyince tekrar çağırdı doktorumuz 21+6da gidicem bakalım ne kadar olcak 10 günde
Esranrogz Merhabalar kızlar bizde oğlumla 25 temmuzu bekliyoruz inşallah 🥰😍 20+1 haftayız şuan ❣️❣️ Son 19 hafta 😇😇😇
Nezahatozen en son 18+4de gördüm kızımı şuan 20+4 üz detaylı var cumartesi o zaman öğrenicem ve gorucem inşallah
Nur1989 Tugceesma canım doktor normal diyorsa takılma bence de normal yani bir de daha küçük oldukları için şu an kilo çok önemli değil sağlıklı olsunlar da💕
Esranrogz Benim doktorumda önerdi inşAllah haftaya giricem bakalım kocaeli umuttepe hastanesinde bakalım bizim aslanımız kendni göstericek mi 👪😅