songuldenizz Beta değerim 184.54 (pozitif) yazıyor ama gebe değilsin diyor psikolim bozuldu tekrar kan verdim o istemedi kan vermemi vermek istiyorum dedim sonuç inşallah p.tesiye kalmaz😔😔
ikiprensesannesi___ songuldenizz üzme kendini sonuçlar çıkınca kendisine gösterin niye böyle yapıyor ki
pskmommm songuldenizz içini ferah tut bebişin var inşallah böyle kendini strese sokma doktor da insan diyerek yanlış yapabilir kendini sakinleştir sürece güven strsten uzak dur canım benim
songuldenizz Misafir olarak görünüyorum şehir değiştiğim için hocam 2gün önceki başka doktor gebesiniz demişti bu değere nasıl yok dedim yok işte diye cevap verdi
songuldenizz Ben hastaneye bu yüzden gitmedim biraz saha geçsin kese bebek görünsün diye 11 kasıma randevu aldım ama adam inatla gebe değilsin diyor psikolojimi alt üst etti evdeki yaptığım 5 testte çift çizgi ilkler çok silik ama son yaptıklarım net çizgi
songuldenizz Tekrar kan vermemi istemedi ben ısrarla vermek istiyorum dedim bu değere pozitif yazmasına rağmen nasıl yok diyorsunuz dedim