Deniiibayyy zynpdr ay sen kalbi çok temiz birisin, o kadar büyük hissettim ki valla ✨ inşallah hayatta tüm güzellikler seninle olur ✨
zynpdr Deniiibayyy aminn çok sağol . Aynı şeyi düşünüyorum umarım beklediklerimize kolay bi şekilde kavuşuruz. 🌸🌸
Deniiibayyy aysegulozak bekletip çektim aşırı az karartmadan görünmüyor telefonda bakıcam artık 5-6 gün sonra 😬😬
zynpdr Deniiibayyy hiç teste de yorum yapmadım ya ben görüyorummm çizgiyi 😍 . Tekrar test yapacak mısın ?
Deniiibayyy zynpdr yapıcam 4-5 gün sabredip ki sabredebilir miyim bilmiyom 😆 eğer daha net çizgi görürsem kan veririm 🫶🏽 nasıl olsa haftasonuna giriyoruz net çizgi görseydim eğer yarın özelde kan verirdim ama net olmadığı için 4-5 gün beklicem
zynpdr Deniiibayyy pazar günü yapsan mı testi , biraz koyulaşsa bile yeter sanki emin olursun hemde . Akşamada kan verirsin . 🤣 hiç sabrım yok şu çizgilere
aysegulozak Deniiibayyy senin testte cizgi cikmisya eger kasettede cikarsa net hamilesindir ondan dedm erken gebelkler yaniktabiliyo
tahamommy Deniiibayyy he düzenliyse senin için kolay olur yumurtlamayı bulmak, benim ki düzensizdi ovülasyon ile hamile kaldım hemen hemde test yapacağın günü net biliyosun
rapunzel33 aysegulozak valla ben kaç aydır yaparım hıc pozıtıf gormedım @Deniiibayyy oyuzden umutlan yanı