Yaser27 Kızlar 19 haftalik hamileyim bugünlerde böbreklerim ve sol kasigim ağrıyor özellikle afedersiniz idrar yaparken sol kasigim ağrıyor acaba benim gibi böyle olan var mı
Oslem_k Yaser27 Canım benim de oluyor bazen sağ bazen sol idrar yaparken ağrıyor kasıklarım ama idrarda birşey yok muhtemelen rahim ve bebek büyüklüğü için
Symgmnr Yaser27 doktor genel olarak hamilelikte daha yatkın oluyor bünye dedi. Benim düşük çıktı 5 miydi 6ydı bir toz verdi kullandım. O ara mide bulantım çoktu su içsem banyoya koşuyordum o yüzden su içemez olmuştum ben ona bağlıyorum
Deniz0103 Bende de var kasık ağrısı sağlı sollu.. sırf bunun in doktora gittim bugün.. bebek iyi ben iyiyim idrar temiz ama karnım hala ağrıyor. Uyuz bir durum😣
Yaser27 Symgmnr yok canım ben bol su içiyorum bulantı falan yok idrar da yanma da yok acaba bebek gelişiyor geliştikçe baskı mı yapıyor diye düşündüm
Symgmnr Yaser27 idrarda ağrı deyince bilemedim canım ama aynen rahim büyüdükçe ağrı da olurmuş doktorum öyle demişti
Yaser27 Symgmnr yanı idrarda yanma falan belirtisi oluyor galiba enfeksiyon için bildiğim kadarıyla haftaya kontrolüm var umarım enfeksiyon değildir
Oslem_k Yaser27 o da olabilir ayakta durmak içim direniyorsun sonuçta Kasıklara baskı yapıyor olabillir
GoncaKeskin Bendede aynı sorun vardı doktor normal dedi ama enfeksiyonada baktır tabi için rahat eder