Artemiss_ Nrdn58 Tecrübeli bir anne değilim ama yakınlarımdan 34te doğuma giden olduğuna bence siz hazırlayın. Hazır dursun nolck 🥰
Ftm7 Nrdn58 ben 29. hafta hazırladım. Şimdi 32. haftadayız ama bugün sacım var hafif ağırlaşınca yapmak zor oluyor
Nrdn58 Zelis_ozdrgn Ftm7 arican zamanla dura dura çamaşır valızde kokar mı dıye düşündüğüm için ne zmn yapsam dıye kararsız kaldım
Seloloo Bence zamanı yok yaa canınız ne zaman istiyorsa 🥰 24+2 yim eşyalarımı tamamlar tamamlamaz yaparım zamanına takılmıyorum köşede dursun nolacak ki 🥰
Zelis_ozdrgn Nrdn58 aynı şeyi düşünmemiz normalll mi hem valizde hemde dolapta kokusu gider ütüsü bozulur düşüncesiyle yapmak istemiyorum daha beklemek istiyorum
Deletedmom_7156 Nrdn58 1 haftaya kadar hazırlayın elinizin altında kalsın derim 34 haftada hazırlamıştım ben
DuruDefne_mommy Nrdn58 bence beklemeyin yavaş yavaş hazırlayın aklınıza geleni koyun elinizin altında kalsın.Eksik bitmiyor çünkü her şey tamam sanıyorsun illa ki bi eksik çıkıyor o yüzden bi kenarda duruyor benimki aklıma gelenleri elime geçtikçe koyuyorum
Mutlusonsuzz Zelis_ozdrgn aynen canım herşey hazır şükür sadece pijama takımı alıcam kendime şuan 33+4 haftalığız tahmini 38 haftada sezaryen olucam kırışır henüz erken diye hazırlayasım gelmiyor benimde🤭🥰
Nrdn58 Zelis_ozdrgn o yüzden beklemek istiyorum ama hazırda dursun da istıyorum bu ara karın agrısı bel ağrısı da cekıyorum zaman gectıkte zor da olur dıye düşünüyorum
Zelis_ozdrgn Mutlusonsuzz Bende 31+2 yim daha yıkamadım bile deterjanlarım yeni geldi acaba başlasammı yavaştann
Mutlusonsuzz Zelis_ozdrgn bende sezaryen rahatlığı var günü belli diye sezeryan olcaksan biraz daha bekle canım ama eğer normal doğuracaksan ne zaman ne olacağı belli olmadığı için hazırlayabilirsin bence