Smaa12 Kızlar bat 30 ekimdi öncesinde üç kere test yaptım evde negatif çıktı bugün kan verdim beta değeri 29.80 sevinsen mi üzülsem mi bilemedimmmm ne olur bakın
TKumsall Smaa12 bir gün gecikmeyle çıkan sonuç değil mi gayet normal 2 gün sonra tekrar kan verip kontrol et
Deniiibayyy Smaa12 adet günümde 8 di geç döllenme olmuştu. İlk değerin önemli değil. 48 saatte bir %60 artış oluyorsa sıkıntı yok
busraomerrt Smaa12 idrar testi benim de negatif çıktı yarın adet günüm inşallah senin ki gibi sürpriz olur bana da 😍 olmazsa da denemeye devam yapacak bisey yok 😄
Smaa12 Evet idrarımda da eritrosit çıkmış bir kanama mı var bir şey mi kimyasal olunca mı böyle oluyordu ki bilemedim ya arada bir değer sanırım
msskrkss Smaa12 Kızımı 48 ile öğrenmiştim çok şükür sağlıcakla kucağıma aldım. Önemli olan değerin kaç olduğu değil ne kadar arttığı 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan ver. Hayırlı olsun 🌺
Smaa12 En son üç gün önce yapmıştım negatifti bugün normal enfeksiyon için gittim ilaç başlayacaktı bir değerini görelim dedi
Smaa12 Dünden beri sadece silmeyle açık pembe akıntım oldu bir iki kere bu durumu yaşayan olmuş muydu kimyasal gebelik böyle bir şey mi