esrashnn01 bastas bacım o ikili test muhabbetinden bende gıcık alıyorum beklemek ayrı zulüm seni çok iyi anlıyorum bende pazartesi ikili test için gideceğim ön muayenede bir ağlatmadıkları kaldı ama risk yaşa bağlı artıyor bence ikilide detaylıyı mutlaka yaptır bebeğin genel organ taramasını yapmaları önemli
bastas esrashnn01 yaptıracağım canım dört hafta sonraya aldım randevuyu normalde özele gidiyorum ama detaylı bayağı pahalı gittiğim hastanede devletten denk getirmeye çalışıyorum
izelaren 23hatice23 aa çok ilginç nasıl yapılmaz perinatoloji bölümü yok mu mhrsden baktığınızda görünmüyor mu? Özele herkesin verecek parası mı var en kötü 4 bin ona vereceğine çocuğuna harcarsın yani gerçekten öyleyse çok yazık ya
23hatice23 izelaren artık bilmiyorum burda çoğu kişi yapıyo benim doktor n3den öyle dedi anlamadım ve içime kurt düştü bişeyden şüphelendi de özelde yqptır dedi
Rachelgreen94 Detaylı usg nolursa olsun yapılmalı dedi drum. Fetal dnada çıkmayacak şeyler detaylıda görülebiliyor ve erkenden bilinip doğum anında bile önlem alınabiliyor. Doktorum bunun isteğiöe bağlı olmadığını yaptırmak zorunda olduğumu söyledi.
izelaren 23hatice23 yok canım hiç sanmıyorum boşuna endişelenme bence bu konuda devletin doktorları daha güvenilir en önemli herşeye bakıyorlar bizimkinin sırtı dönüktü kalbinde ve beyninde göremediğim yer var dedi 1 saat sonra tekrar aldı bizi yani öyle baştan savma vs olmuyor
lotusflowers 23hatice23 detaylı yaştan bağımsız herkes yaptırmalı. Bebeğin bütün organları tek tek kontrol ediliyor. Perinatolojide eğer bir sıkıntınız yoksa gitmeye gerek yok zaten oraya istediğiniz zamN gidemiyosunuz doktorunuzun yönlendirmesi lazım
bastas Acemianne27 merhaba evet cumartesi günü vermiştim kani çarşamba günü çıktı sonucum çok şükür tertemiz çıktı darısı sizin başınıza
esrashnn01 bastas maalesef detaylı özellerde çok pahalı ben Adana’da yaşıyorum şansıma da doktorumun eşi üniversite hastanesinde perinatoloji uzmanı ona gideceğim bende
Acemianne27 bastas insanın canından can gidiyor aklından hiç çıkmıyor Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın
Yank 23hatice23 nerede yasiyorsunuz iyi bir perinatologa giderseniz aksine iciniz daha rahat edebilir yaptirin bence