winnie_the_pooh Kızlarrrr 😅 sorun yok dedi beynine kalbine eline ayağına karnına böbreklerine baktı. Sorun yok dedi. Herkes 40-50 dk sürüyor deyince garipsedim kendiminkini 😅
TKumsall winnie_the_pooh bebek çok hareketli değilse doktor da işini bilen biriyse kısa da sürebiliyor
Havin49_ winnie_the_pooh oğlumda 20 dk sürmüştü devlet de 40 dk baksa günde 5-6 kişiye anca bakarlar özel de belki o kadar uzun bakılırsa bilmiyorum ama oğlumda 20 dk sürmüştü devlet hastanesi
Sultiss00 bebeklerim__ herşeyi göstererek anlatmıştı detaylı detaylı konusarak belki ondan uzun sürüyor
AslanEge bebeklerim__ birkaç kez üzerinden geçiyor ve bebek malum düz pozisyonda durmuyor net görebilecek şekilde pozisyon bekliyor en önemlisi de yüzünü görmeye çalışıyor canım devletle özel arasında dağlar kadar fark var
Pitircigin_annesi winnie_the_pooh bende özelde 4 bine yaptırdım 20 dk sürdü benimde sonra devlette perinatoloji doktorum begenmedi onu tekrar kendi çekti devlette o da yarım saatten fazla sürdü
MS2 winnie_the_pooh bizim de dündü aynı şekilde kalp odacıkları böbrekler ciğerler beyin hepsine baktı 15dk belki ya sürdü ya sürmedi anlamadım herkes 45-50 dk yazıyor neye o kadar bakıyorlar bilmiyorum Almanya’da yaşıyorum doktorum 37 senelik doktor işinin ehli güveniyorum da yani
winnie_the_pooh MS2 evet daha neye bakacak sanki değil mi. Her şeye baktı sonuçta. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da 😮💨
Dmlirmak winnie_the_pooh benimki 5 dk sürdü gene seninki iyiymiş. Sinirimden ağlaya ağlaya geldim eve