1aleynax Kızlar sağlık ocağını değiştirmek istiyorum yeni eve taşıncam ama yeşil alan kırmızı alan falan diyor dolu diyor nasıl yapabilirim ki
Ceku256 1aleynax heralde kırmızı olanlar dolu yer yok geçiş yapamazdın oluyor Yeşil olanlar boş yer var geçiş yapabilirsin oluyor.
1aleynax Deletedmom_247 ben komple sağlık ocağını değişcem canım ama yapamadım aile hekimi değil sadece
1aleynax minikkalp2 dolu alan falan diyor valla anlamadım doluysa geçemezsem işimiz zor eve uzak diğeri
Ceku256 1aleynax e nabız uygulamasına girin menüden aile hekimi bilgileri yazan yere tıklayın ordanda aile hekimini değiştir var ona tıklayınca zaten il ilçe hekim seçimi yapabiliyorsunuz
Aloska 1aleynax eğer tamamı kırmızıysa balım taşınıp ikameti aldırdığında sistem otomatik seni oraya atıyor zaten sen gitmeden önce almak istiyorsan sarı ve yeşillere alabiliyorsun eğer orada yoksa başka yakın sağlık ocağı bak orada mutlaka oluyor
Damla_111 Bizde sağlık Ocagı değiştirmiştik bulunduğumuz yerdeki sağlık Ocağında kontenjan yoktu sağlık ocagına gittik direkt orda yardımcı oldular anca gidince halletmişlerdi
Kdkdjd_737 1aleynax canım bende ev değiştirdim sağlık ocağını da değiştirmem ama e devlette dolu kırmızı hep kaç ay oldu hala dolu bende eski sağlık ocağına gidiyorum mecbur bide bana çok uzak değil
Karahisari 1aleynax öyle olduğunda da taşımak istediğiniz sağlık ocağına ve istediğiniz doktora gidin. Direkt doktora söyleyin taşır
TKumsall 1aleynax kırmızı alan olan yerlere tasiyamiyorsunuz doluluktan kaynaklı sarı ve yeşil olanlara taşıyabilirsiniz sadece