zehea Merhabalar 13+4 son 10 15 gündür aşırı şişlik rahatsız edici derecede ve gaz sorunu var birde karnım hafif bastırınca da ağrıyo normal de de ağrıyo böyleyken kimlerde var baska normal mi bu sizce
ozgeccakir zehea ağrısı gazdan olabilir bende 13+4 deyim. Akşamları benimde çok gaz şişkinliğim oluyor. Sebze veya yoğurt tüketiyorum kesinlikle işe yarıyor tavsiye ederim. Benim de bugün hafiften bel ağrısı başladı sırtıma doğru vuruyor arada normal mi acaba
zehea ozgeccakir bel ağrısı normaldir bence de benim doktorum dediki gecmeyen ağrı olursa karında bakılması gerekirmis şişkinlik galiba herkeste oluyo ama acaba diyorum rahatsız edecek derecedemi sizin nasıl oluyor karnınızın yanları ve üstleri ağrıyo mu
ozgeccakir zehea karın ağrısı yaşamıyorum da belime doğru boşluklarım ağrıyor. Bel çevrem genişliyor diye düşünüyorum ama geçmezse doktoruma soracağım.
gokceaytekin O haftalarda bende de çok fazla oluyordu. Şimdi 17 haftadayız. Ara ara oluyor ama eskiye göre hafifledi.
kubramete 11 hafta 5 günlük olduk bizde. Son 2 haftadir aşırı şiş hissediyorum. Gaz sıkışması yaşadım 2 gün, gece uykudan uyandıran karın agrisi kusma. Hareketlerim de çok kısıtlı sürekli uyku hali sersemlik ne yapacağımı bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
zehea kubramete demekki oluyormus herkeste var nerdeyse sabredicez artık inşallah ilerleyen zamanlarda geçer diyelim🙏
aysedurmus0904 bende 12+5teyim bende özellikle yemeklerden sonra aşırı şişkinlik problemi yaşıyorum galiba bu dönemlerde olan bişey bu