Cnsumut dryhrz Adatıpta var diye biliyorum.ben Kurtköy adatıpa gidiyorum çok memnunum.doktorları hemşireleri Herkes çok ilgili
dryhrz Cnsumut Adapazarı’ndaki adatıpta su da doğum yok maalesef. Beyhekimde varmış. Ama fiyatını telefondan söylemiyorlar
sedaykn Ben de istiyordum ama doktorum ilk doğumda tavsiye etmiyorum dedi. Bir sorun çıkarsa omuz takılması gibi suyun içinde müdahale etmek zor oluyormuş. Bir de dışkı falan suyun içine yapılabiliyormuş bebekte o suya geliyor gerek yok bence 🤢
dryhrz sedaykn ama bazı bebekler anne karnında da dışkı yapabiliyor doğana kadar zaten onunla yeterince temas içinde oluyor :) su da doğum olayında dışkıyla pek muhattap olmuyor. Çünkü su içinde kalmıyor ki... doğar doğmaz anne omzuna konuluyor
AlininAysesii Beyhekim’de var suda doğum evet ama 2700 falan diye hatırlıyorum, Sakarya etiketinde okumuştum bi arkadaş bahsetmişti. Ben de istiyordum bi ara ama sonra vazgeçtim 🙄
dryhrz AlininAysesii 2 saatlik mesafede oturuyorum hastaneye doğum fiyatı öğrenmem için bitmem gerekiyormuş ne kadar garip değil mi 😂 eşimin sigortası bir kısmını karşılıyor yoksa fiyat fazla evet
AlininAysesii dryhrz Ben de henüz Sakarya’ya gelmedim, son ayımda geleceğim allah kısmet ederse ama 1 saatlik bi mesafeden gideceğim ben ve yanılmıyorsam adatıp beyhekim konak falan hep aynı güzergahta. Mecbur hastane araştırmak için gideceğim ben 🤦🏼♀️
dryhrz Gonul_yazc merhaba, acaba bu sigortalı ücret mi. Yani cepten 4.200₺ veriliyor suda Doğum için öyle mi?
dryhrz Gonul_yazc bir de kesin Bilgi yani ☺️ Suda doğum için Özel bir çabaları da yok aslında farkı fazlaymış gerçekten..