simgeplbyk Kızlar İstanbul Avrupa Yakası’nda bana öğrenebileceğiniz bir doktor tavsiye edebileceğiniz var mı devlet hastanesi çam sakuraya gittim hiç memnun kalmadım Özel hastanede olur devlet de önerdiğiniz bir doktor da olur yardımcı olursanız sevinirim 🥹🤰
tugceatlass simgeplbyk bende yaptırmayı düşünüyorum arkadaşım Mürvet mi bi doktora gidiyor tam adını hatırlamadım 2li test götürüyor keşke fetal dna yaptırsaydınız diyor erkenden söylememişler o yüzden kız 2li yaptırmış 5500 tlye
simgeplbyk tugceatlass Bende yaptırmayı düşünmüyorum yani bu konu hakkında baya düşündüm rabbim neyi nasip ettiyse razıyım .Hamileligimi her hangi bir olumsuzluk tam dolayı kötü geçmesini psikolojik olarak iyi geçmesini istiyorum. Her hangi bir sorun varsada aldırmayacağım için Rabbimden gelen herşey razı gelmek en doğrusu diye düşünüyorum . Açıkçası çokta doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum. Bir çok yorum hikayeler okudum kimi sağlıklı bebek beklerken bebeğinde rahatsızlık çıkmış kimi rahatsız bir bebek beklerken sağlık bir bebek nasip olmuş zorunluluguda olmadigi için hakkımızda hayırlısı olsun diyelim ☺️