dilaradoyan mommyyysd ödemiyorsun. Analık hakkı diye geçiyor sigortalı gibi muamele görüyorsun. Detaylı ultrason doğum bile buna dahil
mommyyysd dilaradoyan Allah Allah eminmisiniz 🌸 para alınıyor diye duyduk normalde zaten özele gidiyordum sadece ayrıntılıyı devlette randevu almıstım şimdi eşim sigortasız olunca oraya vereceğimiz paraya özelde yaptır onu da dedi bende hani arada çok fark varmı yokmu diye merak ettim
dilaradoyan mommyyysd duymanız değil hastaneye sormanız gerekir o zaman. Hiçbir muayeneye detaylıya da para ödemedim devlette. Eşimin sigortası ödenmiyor bende çalışmıyorum. Dediğim gibi analık hali diye geçiyor.
Senadumann Evet bizimde sigortamiz yok özele gidiyordum detaylı çok pahalı gelince şehir Hastanesi’nde yaptırdım 42 TL gibi bir ücret çıkıyor onun dışında birşey ödemiyorsunuz
mommyyysd Senadumann hangi şehir hastanesinde yaptırdınız peki memnun kaldınız mı teşekkür ederim bu arada 🌸
Senadumann mommyyysd Tekirdağ şehir Hastanesi’nde özeller kadar detaylı bilgi vermiyorlar ama en azından bir sorun olup olmadığını söylüyorlar ben doktoru çok beğendim ama dediğim gibi özel gibi değil oğlumda parmak uçlarını bile görmüştük