gokce_96 Merhaba arkadaşlar 14+4 haftalık gebeyim bugün, sağlık ocağın da kontrol edildi ama kalp atışı duyamadı ebe, sizce normal mi🥺 daha çok küçük duyulmaması çok normal dedi? Bu durumu yaşan varmı aramızda
Annebus gokce_96 ben 18. Haftada sağlık ocağında duyamadım çok korktum ağladım.. hemen doktora gittim hiç bi sıkıntı yoktu o el cihazları çok iyi olmuyor dedi doktor hiçç korkma bebişin iyiydir merak etme ☺️ çok küçük daha sağlık ocağında duyulmaması normal bence
aysegulk07 gokce_96 el dopleriyle bakılıyor ve cihazlar çok çok iyi değil o yüzden duyulmamıştır korkma
Turuncukelebek gokce_96 ordamı nasıl. ebeymis benim sağlık ocagimda burda ancak 20.haftadan sonra duyabiliyoruz dediler o haftada duysalardi zaten şaşırtıcı olurdu o aletle
Busranur_mnts gokce_96 14 haftada normal canım 18 haftada çok derinden azcık duyulmuştu ordaki cihaz küçük olduğu için ileriki haftada daha net ses duyuluyor
gokce_96 Annebus çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız🥺 haftaya perşembe doktor kontrolüm vardı o zamana kadar bekliyim o zaman
gokce_96 Turuncukelebek bana da daha duyamayabiliriz ama yine de bakalım dedi, duymayınca da insan üzülüyor tabi
Deletedmom_297 gokce_96 çok küçük haftanız 19 haftalığım benim bile zor duyuldu neden bu kadar erken bakmış anlamadım kontrol amaçlı kadın doğuma gidin .
izelaren gokce_96 evet 14. Haftada benimde duyulmadı canım 20. Haftadan önce duymak çok zor hiç endişelenme
anneoluyorummm103 gokce_96 çok erken bakmış bana o haftalarda bakmayacaklarını söylediler 18-20.haftalardan itibaren duyuluyormuş o yüzden hiç panik olmana gerek yok
gokce_96 anneoluyorummm103 çok teşekkür ederim 😊 artık doktor kontrollü me giderin zamanı gelince inşallah
irmairma gokce_96 normalde duyulur tabi, o cihazlara hiç belli olmaz benim sağlık ocağında ki sanki milattan önce kalmış gibiydi o kadar eskiydi. Ben 20. Haftaya kadar en ufak ağrı da şüphe de hastaneye gittim hemen.
gokce_96 irmairma bizimki de çok eskiydi zaten el dopleri tarzı bir cihazdı, o yüzden duyulmamıştır inşallah. 5 gün sonra kontrolüm var beklesem mi diye düşünüyorum artık
demetmoms Bende sağlık ocağına 21 haftalık gittim duyulmadı. Telsiz gibi bi cihazla bakıyolar bende korkmustum hemşire ben anlıyorum sen anlamayabilirsin ama kalp atışı duyuluyo demişti. 24-25 ten sonra biraz daha net duyuluyomuş o cihazlarda. Bende çok korkmuştum. Kendı doktoruma gittiğimde gayet iyiydi kalp atışı 💙
demetmoms gokce_96 hayır bir hafta sonra kontrolum vardı. Gitmeye gerek duymadım bebeğin hareketlerinden anladım zaten cihazda problem olduğunu 💙