mlkunal Kızlar biz 13 haftalığız bugün kontrol e gideceğim daha ilk gidecem 2. Bebek olunca biraz Böyle oluyor sanırım😃 çok heyecanlıyım inşallah sağlıklıdır minnoşum🌸 bakalım cinsiyeti belli edecek mi
Deletedmom_7156 mlkunal 1.30 da vende gideceğim kızımla kızım çok heyecanlı bebeğimi görecegim diye 20 hafta🥰🥳
Deletedmom_7156 mlkunal kızıma kalsa hergün hastanedeyız bebegimi çok görmek istiyorum diyor 😅 kardeş sevgisi inşallah dogdundada böyle olur
mlkunal Deletedmom_7156 ayy maaşallah inşallah yaa☺️ Kaç yaşında kızınız benim oğlum pek istemiyor sanırım bazen seviyor bazende bebe paaa (vurmak) öyle diyo😄
Deletedmom_7156 mlkunal 4 yaşında hep anlatıyorum ona kardeşin olucak seninle oynucak boya yapıcak seninle parka gidicek diye bide çok sıcak kanlı bi çocuk tanıdık tanımadık herkese öyle ondan öyle olduğunu düşünüyorum sevdiğini çok insan canlısı ve bide yaşından dolayıda olabilir
mlkunal Deletedmom_7156 ayy ne güzel🫠 benim oğlumda aslında çok merhametli bi çocuk sıcak kanlı ama daha 28 aylık ya küçük ☺️☺️
Deletedmom_7156 mlkunal küçük olduğu için öyle biraz büyüdügü zaman daha iyi anlıcak ve daha güzel olucak 🥰
mlkunal PapatiA bende kız istiyorum yA en iyi olacak olan neyse o olsun tabi ama 😄😄 bi anne kız ilişkisi de başka oluyor🫠