Aloska penbe_karisi ay inşallah erkekte kıl hiç sevmem zaten nasılsın balım hamileliğin nasıl gidiyor 🩷
penbe_karisi Aloska 😁😁😁valla benim ilk çocuk kızdı doğdu kıllı kıllı sakallari bile vardı 😁😁🤣🤣 çok şükür canm güzel gidiyor sabah bulantıları hala devam artık göbek büyüdüğü için yatakta donemiyorum😁😁😁sen nasilsinnn durumun nasilll
Aloska penbe_karisi benim favorimi yazayım kv demişti bebek doğduğunda ağzına hurma sürersen dindar olurmuş deve sütü içirirsen dini tam olurmuş en önemlisi babaannesinin memesinde uyursa aileye sadık olurmuş beni delirtiyor genelde kdkfkfkf
penbe_karisi Aloska izninle kayınvalideni linçliyrum ve kınıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣bu nasıl bir saçma hurafe yaaa ne alaka ne alakaaaa
Aloska penbe_karisi iki kere kaybım var bu sefer bu kadar ilerlemişken bir şey olur korkusu çok ağır basıyor ama sakinleşiyorum yan yatıp çikolata falan yiyorum azıcık hareket etse sevinçten ağlıyorum duygusal bir top gibiyim 🥹
Gulg1 Prensin_annesii o zaman benim çocuk ağzında su durmaz sürekli salyasi akar 😆sakız mide yanmasına ve bulantiya iyi geliyor cunku
asil15 Aloska bacim ben bugün kesicem elimden geliyor çok dökülür taradigim yerde çok canım sıkılıyor
Nsrin Aloska ben hamile olduğumu ögrendigim gün saçlarımı kesmiştim belime yakındı küt kestirdim 😁 ömrü veren Allah.rabbim evlatlarımıza sağlıklı huzurlu hayırlı uzun ömür versin inşallah
penbe_karisi Aloska oy oyyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynı duyhulari bende yasiykrum bacimm🥹🥹🥹🥹