mrs_mert Ggulayk buna ben de inanıyorum. Arkadaşımın çocuğu olmuyodu doğumda benden dua istedi. Doğum anında bile değil daha doğumhaneye geçerken aklıma geldi dua ettim. Çok şükür 2 tane çocuğu oldu. Kızım doğduktan 1 2 ay sonra haberini almıştık 🙂
EsoMom_ penbe_karisi bende öyleeeee işte yalannnn skskskdkd makyajla güzelleşmeye çalışıyorum skdkkddjk
kelebekmum penbe_karisi bebeği yıkadığında annede yıkanmalı yıkanmadan emzirmemeli yoksa basık olurmuş çocuk Burda okuduğum her şeyi yaptım akşam ezanından sonra dışarıyada çıktım akşam banyoda yaptım duamı okuyorum geçiyorum Rabbime sığınıyorum bana cidden saçma geliyor bu hurafeler ne biliyim
penbe_karisi kelebekmum iyi yapmışsın bacimm hep lohusa kadın üzerinden yada hamile uzerindennn baskı kuruluyor cahiller
1anneninsesi penbe_karisi Ne bileyim, bende anlamadım. Koca tarafından söylemişlerdi. Kim akıllı olur ki o taraftan. 😂😂😂
penbe_karisi 1anneninsesi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣zaten ne cikiyorsaaa o taraftan çıkıyor inşallah çocuklarımız zekalarını bizden alır 🤣🤣🤣🤣