Alya05 penbe_karisi evet görmedin mi sen o postu Cuma günü yıkanıp üzerlerine dua okunurmuş 😆😆 artık bu şeyler batıldan çıktı bence insanlar günaha giriyor gerçekten , deseler şu ipte şifa var millet hemen yapmak için elinden geleni yapıyor
Meral_63 penbe_karisi karnın topsa erkek olur ama kızım olacak canın ekşi çekiyorsa erkek dediler ama kızım oluyur 😹
gunizsureyya bebeklerim__ of evet ya bende kestirmek istiyorum ama sürekli aynı tantana valla inandırdılar beni artık 😁
Deletedmom_7156 gunizsureyya ben kızıma hamileyken kestirdim hiç bişey olmadı kestirmek istyorsanız kestirince gitsin
zeynepckmm penbe_karisi sakız çiğnersen bebeğin boklu olur 😅 İnadına sakız çiğniyorum 🦭 Misafirlerin arlasındna güle güle deme sütünde onlarla gider 😳 Yok mu arttıran 🥳
zeynepckmm Dmlirmak en nefret ettiğim olay ben oğluma doğum yaptım 1 haftalıktı bende dikişli dikişli İzmir’e gezmeye gittik 😂 takrar doğum yapicam bana diyolar otur dedim hayır 1 hafta dolsun gezmeye çıkıcam😂 lohusayız zaten 40 gün evde kaldık katil olduk demek