deletedmom43191 penbe_karisi 3 cocugumda da cok comeldim alaturka tuvalet kullandim cocuklarim kollu 🤣🤣🤣 gercekten eski kafalar çok geri oluyo
rabiabng penbe_karisi kv hurafeleri bebek doğduktan sonra lohusa kadin 40 gün et ve süt ürünleri yenmezmis. Çocuk sarılık olmasın diye sarı kıyafet giydirilmesi. Çocugun kıyafetleri akşamdan sonra asılı olmamalı gibi gibi şahsen niye bu hurafelere bu kadar gönülden ciddi bir şekilde inanıyorlar anlamıyorum 😂😂😂
penbe_karisi rabiabng evett bende duydum ve hepsinin tersiniii yaptimmm eski annelerimiz bu tür şeylere çok inaniyo malesf
Dmlirmak penbe_karisi lohusayken evden kırk gün çıkılmazmış yalnız kalinmazmis rahatsız ederlermiş hadi dini boyutuna inanıyorum da kırk gün niye çıkamıyoruz la biz evden
zeynepckmm Dmlirmak en nefret ettiğim olay ben oğluma doğum yaptım 1 haftalıktı bende dikişli dikişli İzmir’e gezmeye gittik 😂 takrar doğum yapicam bana diyolar otur dedim hayır 1 hafta dolsun gezmeye çıkıcam😂 lohusayız zaten 40 gün evde kaldık katil olduk demek
srysmy Ayva yersen bebek gamzeli olur 😅ciğere dokunursan yada çilek gibi kırmızı bı meyve yiyip elini yikamadan bi yerine sürersen bebeğin de orasinda leke olur saç kesilmesi 1 numara zaten 🤣daha vardı da aklıma gelmedi şimdi