penbe_karisi Günaydın bacıkolarımmm duyduğunuz hurafeleriiiii yazında gülelim biraz 😁😁😁😁 Şeftali yersen bebeğin kıllı olur 😁😁 Miden bulanıyorsa bebeğin saçı çıkıyor 😁😁
bebeklerim__ penbe_karisi Günaydın bacimsu🥹 Hamileyken sac kestirirsen bebegin ömrü kısa olur .. korkumdan kestiremedigim sacim dışında sıkıntı yok😀
bebeklerim__ penbe_karisi hamilelik dışında aşureye corek otu atmazsan şeytan ilişirmiş kaynak : kv dötü
sevgidolubiranne penbe_karisi gebelik öncesi saçımı kesecektim ama hamile olduğumu öğrenince kaldı şimdi boyum kadar oldu kesemiyom korkudan 😂 bebeklerim__ Yarın doğuruyorum 40 çıkınca kesicem küt 😂
Deletedmom_7156 penbe_karisi ikindiden sonra 40 lı kadın dışarı çıkmaz 40 gün mezarın acık olur Bebeği çocuğu aranızda uyutmayın şeytan bıçaklar Çocuğun çamaşırı gece dısarda kalırsa musallat olurlar Yeni gelinin mezarı kırk gün acık olur Akşam ezanından sonra banyoya girme gelirler gitmezler bidaha İkindiden sonra çocuk yıkanmaz Kırklıyken sakın tek kalma görünürler Banyoda sütün akmasın yere kesilir yoksa gibi gibi neler neler 😅 hiç birine inanmam korkarsam duamı ederim besmele çekerim ve hepsini yaptım hiç bişey olmadı
penbe_karisi bebeklerim__ bizde de şey vardı seccadeyi hemen kaldır yoksa şeytan namaz kılar 🤣🤣🤣🤣 ya cehalete bak Allah’a isyan etmiş secde etmemiş kişi şimdi mi secde edecek 🤣🤣🤣🤣
bebecim penbe_karisi Bir de ayakkabı ya da terlik ters durursa onun tabanında şeytan namaz kılar diye 😂😂
penbe_karisi Deletedmom_7156 bunların hepsini duydummn 😁😁😁😁 ya kim bunları uydurmuss bazenn çok merak ediyorum yaaa
QueenBahar_ Deletedmom_7156 40 liken tek kalma durumu gercten çok sakıncali bizim bı akraba gece tek evde kalmış musallat olmuşlar kadına Kaç sene gectu üstünden kadın hala aklı yerinde değil çocuklarını bile tanımıyor
Deletedmom_7156 penbe_karisi hepsini kaynanamdan duydum hehe dedim gectim hep sağolsun kendini korkutmaya bayılır