gulsahh52 samaa_ bende oyleyım , ama kilomdan dolayı olduğunu düşünmüyorum vitamin eksikliğim var çok fazla nasıl ayakta duruyorum bende bilmiyorum
gulsahh52 samaa_ geçen ay kimyasal gebelik oldu bu ay olur mu bakalım hayırlısı artık 2. Denememiz olucak
hilalaselll4 samaa_ canım ben de biyopsi yaptım hatta oradaki doktor boynumdaki şişkinliği enjektörle çekip aldı acıtıyor biraz ama dayanılmayacak gibi değil çok şükür değerlerim temiz çıktı sen de korkma
samaa_ gulsahh52 insallah canim ya hayirlisiyla bu ay kismet olur ikimize de 🥺sağlikli gebelik olur insallah
birumut_ samaa_ benim de tsh 4,3 bana da aynılarını diyorlar psikolojim sarma duman 😂😂 saldım bende olacaksa olur ilaç kullanmaya başladım bu ay o ay dedik de yok yani düşmeden çocuk olmaz diyor herkes
samaa_ birumut_ sizde tsh yuksek evet hamilelik icin 2.5 altinda olmasi lazim bende 2.59 cikti sinirda aslinda 🥺
Deletedmom_298 samaa_ bende biyopsi yaptırdım bu arada hiç korkmayın kan aldırmak daha zor o derece basit bişey
Akar06elif06 samaa_ amin canım hepsi Allah’tan düşük cok zor ama en azından hamile kalabiliyoruz buna şükür
crimson93 samaa_ hiç kötü düşünmeyin 15 senelik Haşimato hastasıyım. Normal gebelik 8. Haftadayım tsh 8 e yükselmiş ilacın dozunu yükseltti doktorum. İnşallah bir sıkıntı olmayacak 🙏 Haşimato gebeliğe engel değil takipli olmanız gerekiyor sadece