biriciginannesi Kızlar doktora geldim kalp atışını duyduk çok şükür. Çok az bir kanama alanı var dedi ilaç verdi kesende erkek kesesine benziyor dedi.Keseyi benzeteni ilk defa duyduğum kese benzeyip o cinsiyet olan var mı.
bebeklerim__ biriciginannesi cok sukur. Bundan sonrası sağlıkla ilerlesin. İlk kez duyuyorum özele mi gittin
biriciginannesi Yoldayim eve gidince resim atarim bende ilk defa duyudm dedi kesen erkek kesesins benziyor dedim hocam ilk defa duyuyorum böyle birşey dedi benimkide tahmin sadece
edaabykl biriciginannesi fasulyeye benziyo genelde fasulye sekline erkek diyolaar yuvarlağa kiz ama doktordan ilk defa bole bi tahmin duydum şaşırtıcı
biriciginannesi Yaaa bak bunu da bilmiyordum neyse sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmiyor sağlıkla kucağıma alırım inşallah
Snmsu Benimde ilk ultrason görüntüm bu şekilde ama kızım olacak Allah’ın izniyle doktor bence çok özgüvenli 😂
edaabykl mrszeynaaa bende cok inanmıyorum ama bende tutmustu oglumda fasulye gibiydi bunda yuvarlak ama cinsiyet henuz bilmiyorum doktorlar genelde bole seyleri soylemezler ama sasirdim genel olarak hepsii hurafe iste