ZhraFatih Ecehan ben bitliste yasyorumm caniim 32 haftada memlekete gelicgm iciin uzun yol ne olur ne olmaz die o zamandan yaptmm dger gerisnde 36 nin snlarna dgruu
Mehtapsato Ecehan 28 de yikadim utuledim cantami hazirladim ve suan bekliyorum ama erken dogum riskim vardi benin hala dogmadi
Rabiaeser Ecehan bende tam 30 haftalıkken yıkayıp ütüledim çantasını hazırladım ama az ufak eksiklerimiz kaldı tabii onlarıda inş halledeceğiz😌
Eyser49 ZhraFatih canim bisi sorucam nerde dogum yapicaksin bende musta yasiyorumda ailemin yanina izmre gidicem de kac haftalikken en son gidiliyor sen nasil yapicaksin fikir amacli soruyorum
Ecehan bende 27. haftadayım çok ağırlaşmadan hallediyim diyorum 30. haftaya kadar mobilyalar havalansın yerleştiriyim o zaman yavaş yavaş 🤔
Dlkkoge Ecehan 35haftalık olucaz yarın daha tam anlamıyla hazır değil çantamız ama bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüledim geçen hafta
ZhraFatih Eyser49 kıriikalede yapcam canim ben doktoruma sordum uzun bir yolculuk yapcam 12 saat suruyo ddm oda 32 den snra gtme once gt ddi bnde o zamanlar geldim smdi de 37+5 im işte