1ogrencianne 1234smgl beta değerime bir kere baktırdım ben 336’ydı bir daha kan vermedim 5+6’da da kadın doğuma gittim keseyi gördü doktor, embriyo da oluşmuş bir bebeğin varlığını gösteriyor bu da dedi 🙂 haftaya kalp atışına bakacağız inşaAllah 🤲🏻
senaaaaaaaaa1 1234smgl pazartesi giderseniz görürsünüz keseyi ama kalp atışı için 6+ üzeri diyorlar bende 5+4 de kese gördüm 6+6 da kalp atışı için çağırdı haftaya
rabia7_5 Geçen hafta perşembe 492 idi dün baktık 7572 keseyi gördü ama düzensiz bir kese dedi pazartesi vajinal ultrasonda bakacak
1234smgl @“melikeetrcnglr” melikeetrcnglr peki doktora gittiniz mi size ne söyledi peki neden öyleymiş
melikeetrcnglr 1234smgl rahimde 1 kese var ya dışarı da bir kese varmış. Ya da boş kese olucakmış. Kanama bekliyorum açıkcası 🥲
1234smgl melikeetrcnglr olsun hayırlısı olsun ben bu yolda neler yaşadım neşet ölü doğum yaptım 36 haftalık bir kimyasal bir Skar gebelik Allah hayırlısı doğru zamanda versin hepimize imtihan hepsi siz iyi olunda yine olur zamanı gelince