Baklavaseverim biz o kadar konuştuk düşündük ve olacak olan nasip olan oldu 🥹 gece aniden suyum geldi , sancım başladı hemen ktü farabiye koştuk benim doktorum burda olduğu için , eşime dedim onun bilgis olması gereken bi konu , neyse geldik 1 gibi , sabah 9:30 a kadar sancı çektim , ciğer geliştirici magnezyum vs bişeyler verdiler bebeğe geçmesi için beklediler , sonra en sevdiğim baş asistan geldi , onu görür görmez ağladım mutluluktan sarıldık , dedi istersen hoca da yapar ameliyatını yada bende yapabilirim . Maddi manevi onun yapmasını istedim , ve ameliyata girdim 🥺 baya uzun sürdü , 2,5 saate yakın sürdü eski sezeryen yerimi de düzeltti , bana bir daha hamile kamaşan iyi olur rahmin incecikti bebek incecik bi zarın altındaydı resmen dedi çok üzüldüm . Sonra burdaki küvezler dolu olduğndan numune hastanesi dedikleri hatta benimde planlı sezaryen olmayo düşündüğüm hastaneye götürdüler bebeğimi . Götüren kişide tevafuken en yakın arkadaşımın ablası 🥹 acil tıp teknisyeni kendisi ambulansta , onlar götürdü bıraktı , sütümü sağıp yolladım 2 kere zaten azcık geliyor şuan , ama ona yetiyormuş inşAllah artar 🥺🙏 şuan böyle bir durumdayım herşey çok hızlı gelişti , ama inanılmaz gaz sancım var acayip yani çok zorluyor