Ezgiiiisss Kızlar bu sabah saat 2 gibi verdiğim testim bu da gece 1 gibi verdiğim testim İlki 55.70 81.5 aynı gün içinde verdim sizce sağlıklı ilerler mi gebeliğim
Kubar Ezgiiiisss bence olumlu bi ilerleme olmuş canım normal şartlarda 48 saatte bir artması beklenir seninki de aynı gün içinde de artıyor görüldüğü üzere. Bidahaki testini tam 48 saat bekle öyle ver canım çok şükür normal görünüyor azıcık sabret😁
Ezgiiiisss Kubar ayyy 55’i görünce bi heyecanla tekrar gidip doktorun ağızından duymak istedik hahahahaha beklemediğim bir zamanda oldu hep boşa düştüğüm için vallahi sabırsızlanıyorum 🤣🤣🤣🤣inşallah sağlıklı ilerler ya🩷🩷
Kubar Ezgiiiisss hep öyle beklenmedik anlarda olur zati😅😅aylarca denedim denedim tık yok sonra bi bıraktım bi odaklandım derslere kariyer yapıcam şu bu derken hooop mide bulantısı 😁😁hayırlısı olsun inşallah ❤️
Ezgiiiisss Kubar hahaha ay cidden ya kaç aydır kafama takıyorum ediyorum sonra Allaha bıraktım artık dedim bugünde arkadaşım sayesinde doktora gittik bi çaresine bakalım dedi daha doktora 2 yıldır çocuğum olmuyor diye dert yanıyordum kan istedi sonuçlara bi baktım ki var ben şoook 🤣🤣🥹🥹 size de hayırlı olsun inşallah 💕💕😍😍🥹
Kubar Ezgiiiisss ya tam sürpriz olmuş sizinki🥺 sağlıkla kucağına al inşallah canım benim neşen mutluluğun enerjin burdan bile hissedildi😅aminnn❣️🤲