Deniiibayyy fatma14gamze 1 gün için normal 2 günde bir verilmesi gerekiyor saat bile önemli 48 saat geçmesi lazım
Deniiibayyy fatma14gamze 2 gün sonra verseydiniz 10 olacaktı en az 1 gün sonra vermişsiniz 7 olmuş :) böyle düşünürseniz normal
Cerensolmaz Esma006 Canım ben 5 kere kan verdim değerlerim şöyle 3.8 - 2.76 - 35.3 - 101 - 99.8 bu şekilde en son işte bugün verdim 99.8 çıktı ama hastane farklıydı o yüzden 2 gün sonra her zaman verdiğim haatanede kan vereceğim inşallah yükselir dua edin olur mu 🥹🥹🤲🤲
Cerensolmaz Cerensolmaz Kızlar 3 testte ayrı günlerin testi en alttaki yani 3. kaset test bugüne ait hangisi daha koyu
evrem07 Merhaba, bende bugün aynı sonucu aldım. 10. Gün 3.8 beta. Doktor negatif dedi ama ben bu ay çok umutluydum. Siz bu değeriniz yükseldi mi? Hamile misiniz?
Cerensolmaz evrem07 Evet canım yükseldi hamileyim seninki de yükselir bence 2-3 sonra tekrar kan ver mutlaka ben öyle yapmıştım 6 aylık olacaz bir iki güne çok şükür sende umarım hamilesindir sonucunu Banada haber ver olur mu merak ettim
evrem07 Cerensolmaz maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Tabii haber ederim. Bu ay ovitrelle iğne kullandım onun etkisiyle mi arttı yoksa gebelik mi bilemiyorum. Hayırlısı inşallah
Cerensolmaz evrem07 Aminnn inşallah canım benim Allah razı olsun 😍Valla ne yalan söyliyim bana hamilesin gibi geldi inşallah öylesindir🥹💖
Cerensolmaz gizemsezer_ 2 gün sonra tekrar kan verip yükselişlerini takip etmen gerekiyor kuzum şuan beta Hcg sonucuna göre hamişsindir canım hadi hayırlı olsun 🥹❤️😍
Cerensolmaz evrem07 Yaa gerçekten mi çok sevindim inan içime doğdu gibi oldu kendimde de öyle olmuştu🥹❤️2 günde 1 kan veril artışlarını takip etmen lazım canım sağlıkla gelsin inşallah 🥰❤️