Kubar Cerensolmaz ay kız gece gece ne güzel dualar ettin Allah senden de razı olsun ben hamileyim canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım sen de inşallah 🤲🤲🥺
Cerensolmaz Kubar Ne demek canım sende sağol İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini Allah analı babalı büyütsün inşallah Aminnnn🤲🤲🤲❤️🥰
Deniiibayyy Cerensolmaz adetten 2 gün önce 2,03 tü adet günü 8 di geç döllenme olmuştu ✨6,5 aylıkken ölü doğum yaptım ama gebelik oluşmuştu sonuçta. Sizinki güzel sonlu olsun, hayırlı olsun ✨✨✨✨
Cerensolmaz Deniiibayyy bir ümitlendim açıkçası sende böyle yazınca canım benim adetime 4 5 gün var benimde inşallah seninki gibi olur 🤲🤲🥰❤️Allah razı olsun Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Cerensolmaz Sevval_66 hala bekliyorum canım öğle molaları 13:30 da bitiyor artık ne zaman çıkmışsa sonuç bakalım
Cerensolmaz Sevval_66 ayy inşallah canım Allah bin kere razı olsun cuma günü bugün tam cuma saati burda inşallah Rabbim duysun sesimizi inşallah hamileyimdir inşallah sizlerden isteyen kim var hamile olduğunu tez zamanda öğrenirler kimin ne duasıne derdi varsa Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🤲🤲🥲❤️❤️
Cerensolmaz yagmurx adetime 4-5 gün var canım adet gecikmesi olmadı daha karnım ağrıyor kasıklarımda batma belimde ağrı ve çok uyuyorumm
tugceelmas Cerensolmaz bende aynı şekilde regl 5 gün var çok ağrı idrar olduğu için kan verdim 20 dk sonra çıkacak inş
Cerensolmaz tugceelmas Yaa hadi inşallah aynı zamanda hamiş olduğumuzu öğreniriz🤲🤲❤️Haber ver mutlaka
Cerensolmaz yagmurx İnşallah canım valla meraktan ne yapacağımı şaşırdım inşallah beklediğim gibi sonuç çıkarda beklediğime değsin bir de eşim benden daha heyecanlı soruyorum sence var mıdır diye sanmıyorum hemen tutmaz diyor 🥲❤️🤲
Cerensolmaz tugceelmas Aminnn inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım benim umudunu kaybetme ve iyi bir doktor bul sana tavsiyem ben 5 sene oldu evleneli ilk bu doktorum tedaviye başladı onun haricindeki doktorlar hep adet olayım diye hap verdi gönderdi şehir dışında da kaç tane hastaneye gittim rahim filmi çek dediler çektim bişi çıkmadı eşimin testi de temiz çıktı çok şükür o yüzden sende araştır güzel düzgün bir doktora git inan diğerleri zaman kaybı Rabbimden iste bol bol dua et inşallah bende sana dua edeceğim 🤲🤲🥲🥹❤️