Ruruu Kizlar ya bebegim bir suredir bas asagi duruyordu dun dondugunu hissettim bugun de tekmelerini full asagida hissettim acitiyor yani sanirim makat gelis oldu. Hamileligimin baslarinda full bas asagi duruyordu ya 33+5 olduk bugun morelim cok bozuk 😔
rainbowdash Ruruu hemen canını sıkma hayatım en yakın zamanda doktoruna git baktır için rahat etsin ama bu zamana kadar baş aşağı durup şimdi dönecegini sanmıyorum inşallah öyledir
nurssmom Ruruu bende tekme sanıyordum ultrasona bi girdim kollarını sokuyormuş sizinde öyle olabilir mi
Oyk_eknc Ruruu buna neden canınızı sıkıyorsunuz benim bir makat geliş bir baş geliş 2-3 haftada bir değişiyordu ve hatta 36. Haftamda makat gelişe döndü 38 deyim daha yeni baş geliş oldu daha 33 desiniz kendinizi böyle şeyler için üzmeyin lütfen bebek içerde nasıl huzurlu olacaksa anlık olaylar bunlar
Ruruu rainbowdash aminn 😔 Yurt disinda yasiyorum o yuzden sık sık usg ile muayene olmuyor. Sorunsuz ilerlerse bir sonraki randevum 37. haftada olacak :(
Ruruu Oyk_eknc 30. haftda gittigimde hanimefendi yan duruyordu doktorum 35’e kadar bebekler donebilir demisti 32. haftada bas asagi idi yani gecen hafta bugun 33+5 olduk vakit daraldi diye bayagi stres yaptim ya donmezse diye 😔 insallah dediginiz gibi olur hayirlisiyla saglikla