esraaa97 Kızlar size bişey sorucam serklajı özel hastanede olupta dikiş aldırmak için ayrı bir ücret ödedinizmi ? bugün gittiğim özel bir hastanede doğum ücretlerini konuştuk serklajlı olduğumu soyleyince ektra fiyat biçtiler çok saçma geldi
Srfblt esraaa97 ne kadar saçma ya zaten normal aylık rutin kontrolde alınabilen bir şey bu dikiş, 2 dk bile sürmüyor
ekacmaz esraaa97 Bende özel hastanede çalışıyorum. Almamaları gerekiyor. Hoca istese onu vajinal muayene esnasında spekulum yardımıyla da alır. O tamamen hastanenizin saçma politikası bence. Sgk ya şikayet edin öyle birşey isterlerse. Muayenede almazsada doğumda spinal anesteziden sonra alıyor. Bir ameliyat değilki ekstra fark çıkartsınlar.
Srfblt esraaa97 ben hamileyken serklajlıyken devlete gidiyordum normal ultrason kontrolünden sonra aynı odada çatalda 2dkda aldı doktorum dikişi o kadar kolay yapılıyor yani neyin ücreti bu hayret bir şey!
esraaa97 Srfblt Dikişi özelde attırdım devlette aldırılabilirse devlette aldırmayı düşünüyorum özeldekiler para soymak için yer arıyor sanırım