Kızlar şimdi ben birgün bir yerden bir yere arabayla giderken panik atak geçirdim tabi çok kalabalıktık arkadaş ortamıydı ve geri dönmek istedim geri döndüm ama çok ağladım neden böyle oldu anlam veremedim korktum herhalde akşamdı birde hatta gece ve şimdi nereye gitmeye kalksak acaba yine geçirirmişim diyorum aradan 2 sene geçti tabiki eşimle birçok yere gittik geldik ama hepsinde korka korka acaba gene geçirir miyim diye düşüne düşüne gittim. Şimdi bir yere daha gitmemiz gerekiyor 4 saatlik bi yol ve 2-3 güm kalacağız. İki haftadır buna bunalıyorum korkuyor muyum yoksa panik mi oluyorum kafamda büyütüyorum gidemezsem yine panik gelirse diye. Aslında bir ay önce de 4 saatlik gittik tatile o da eşim çok istiyor diye bilmiyorum okudum durdum içimden sonra geçti o his ama şimdi yine gözümde büyütüyorum. Terapi mi alsam diyorum yoksa işsizlikten mi takıyorum konfor alanımı mı bırakmak istemiyorum evimi yatağımı bilmiyorum. Bana böyle bu benzeri durum yaşadıysanız veya ne yapabilirim yardımcı olsanız. Yani her şeyi çok büyütüyorum gözümde galiba. Yada kötüye yoruyorum. Bilmiyorum bu durum beni çok mutsuz ediyor.