sektek Selam canım hamisler nasılsınız ? Tam 17 haftalık olduk bugün bebişimle. Mide yanması.kasik ve bel ağrısı bize eşlik ediyor bu hafta . Sizde neler var neler yok
aprilbaby sektek selamlar mide yanması başladı bulantı hala tam geçmedi kasık ağrıları oluyor ara ara şükür diyelim
Masalminik sektek selamm, 16+5 kasıklarımda doluluk ve ağrı var. Yorgunluk, sürekli uyku, ateş basması, aşırı sinir ve gerginlik 😂 ağrımdan dolayı tahlil istedi Dr biraz enfeksiyon çıktı fitil ve antibiyotik verdi iki gündür içiyorum 😢
katre1 Selam 16+4 🌸 aynen bel ve kasık ağrım oluyor benimde. cinsiyetler belli oldu mu ? 14 haftalıkken asistan doktor erkeğe benziyor dedi ,16 haftada uzman doktor kız dedi 🥹 şu an emin olamıyorum var mı böyle olan
sektek katre1 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi doktorumuz 15. Haftada gittiğimizde de yüzde yüz erkek dedi ❤️ oğluşum geliyor hamdolsun
merveylmzmerve Ya ben de üst karnım agrıyor kalkarken uzanmaya calısırken birden agrı yapıyor var mı böyle olan
sektek merveylmzmerve bazen tuvaletten kalkarken oluyor rahim büyüyor diye yazıyor heryerde cuma günü randevun bakalım sorucam doktoruma
ingilizceci 17+5im son 4 5 gündür karnımın genelde orta kısmı da çekilme gibi bir his oluyor neden oluyo anlamıyorum acaba diyorum bebeğin hareketi falan mı