_Mother_ Tgucee 12. Gün öğrendim 22 Mayıs yumurtlama 2 Haziran testte silik çıktı 3 Haziran kan verdim
minnosbirkiz Tgucee tam çatlama günümü bildiğimde 9 gün sonra öğrenmiştim, diğerlerini 14-15. günde felan öğrendim
Selim_Alparslan Tgucee adet gecikmeksinin 7. Gününde öğrendim iki gebeligimde de. Prodoctor erken gebelik testinde öğrendim.
Tgucee gamzadgnc öncesinde test yapmış mıydınız negatif görmüş müydünüz yani pozitife döndü mü onu merak ediyorum 💖💖
sdkaaa Tgucee ben adet gecikmesinin 2. Gününde silik çizgi ile öğrendim öncesindeki testler negatifti
gamzadgnc Tgucee evet 9 gün öncesinde doktor kontrolüm vardı doktor beta istedi sonuç negatifti ama 9 gün sonra tam adet olacağım gün idrar testi yaptım pozitif çıktı
yildiz93 Reglime 5 gün kala meme ve kasıklarımda dolgunluk ve hassasiyet hissetmeye başlayınca kan verdim 17,94 çıktı sonucum idrar testi de öğlen yapmama rağmen çift çizgi çıkmıştı.
Selim_Alparslan Tgucee ilk gebelikte baktirmistim onu tesadüf öğrendim hamile olduğumu ben rutin kan vermek icin gitmiştim aile hekimine orda degerim 50 çıkmıştı cok şaşkın ve mutluydum adetim 7 gun gecikmisti acaba hormonlarimda mi sıkıntı var diye düşünerek gitmiştim İkincisinde hic baktirmadim planlı gebelikti ondada 7. Gun test yapmıştım pozitif çıkınca direkt kadin doğuma gittim