tugcemre58 Yarım burada randevum var devlet hastaneleri yanında birisinin girmesine izin vermiyor ama bu hastane de böyle mi giden bilen var mı
Senanrr11 tugcemre58 merhaba Göztepe eğitim araştırmadan bahsediyorsanız ben hanne hanıma gidiyorum eşimle beraber odaya giriyoruz bir sıkıntı olmuyor
tugcemre58 Senanrr11 valla ilk defa gidicem Göztepe Pr. Dk. Süleyman yalçın şehir hastanesi yazıyor ama aynı yer mi bilemiyorum gül Demirtaş diye bir doktora randevum var
tugcemre58 Senanrr11 inşallah alırlar kanamam oldu bu yüzden hem kendi annem hemde eşim çok girmek istiyor odaya umarım sorun çıkartmazlar
tugcemre58 Deletedmom_7156 Zeynep kamil acile gittim kanama olduğu gün bana çok rezil davrandı acildeki doktorlar p yüzden aşırı soğudum zaten kanamam var ağlıyorum dalga geçer gibi konuştu benimle
Deletedmom_7156 tugcemre58 çevremde doğum yapan ve giden bütün herkes ordan çok memnun bilmiyorum demekki size denk geldi doktordan hemşireden hepsi değil ıyor cünkü birazda vicdan meselesi
tugcemre58 Deletedmom_7156 e nabızdan baktım ismi Alp Kaya yazıyor ne kadar doğru bilemem o gün acilde olan iki erkek doktor adama neden kanamam var sebebi nedir diyorum nereden bileyim ben diye tersliyor beni muayeden sonra bende şimdiye kadar çok memnundum ama Allah’a havale ediyorum bu adamı