tontirikinannesi Arkadaşlar göğüs ucu kararmanız var mı? Hatta göğüs ucu koyu bölgenin büyümesi gibi. Tüm hamilelik boyunca koyulaşan göğüs uçlarım şimdi 35.haftada siyah siyah soyulma yaptı. Aynı durumu yaşayan var mı kızlar??
Merve_3300 tontirikinannesi Koyulaşma bende ileriki zamanda oldu şuan yani 1buck yaşında önceden yoktu. Ama soyunma emizrikende rahatsız eder senide rahatsız eder bebeği de doktora danış krem versin bence
Zelis_ozdrgn tontirikinannesi şey 14. Haftada filan koyulaştığını farkettim baya koyulaştı bide ucu bazen sertleşiyo anlayamadım 🤦♀️ soyulma yok ama ucunda benimde beyaz kabuklanma oluyo yaa normal mi acaba 31 haftalığız
tontirikinannesi Teşekkür ederim soyulmalar için bi önerin var mı pekiiii bebek emzirirken de soyulması sıkıntı değil mi bir de
-Papatya33 tontirikinannesi soyulmalar için birsy yapmamıştım kendisi gecmisti . Bir sıkıntı da yaratmamisti
tontirikinannesi yorgunannis insan şok geçiriyor bazen vücut değişimlerine…allahtan eski haline dönüyormış ve bebişi rahatsız etmiyormuş. Teşekkğr ediyorum
tontirikinannesi Merve_3300 ben de danışmayı düşünüyorum dediğin gibi ne olur ne olmaz. Nasıl sonrasında oldu sizde koyulaşma onu anlayamadım? Emzirme döneminin sonlarına doğru falan mı
Merve_3300 tontirikinannesi önceden yoktu aynen sonlarına doğru oldu şuan hala emiyor 3 4 aydır felan var ama çok değil
tontirikinannesi Zelis_ozdrgn beyaz kabuklanma olmadı bende onu bilemiyorum ama anladığım kadarıyla normal çoğu kişide farklı şekillerde oluyor. Bende siyah yerler soyulmaya başladı 35.haftadayken belki seninki de öyle olur